Često postavljana
pitanja

Koje vrste proizvoda možete proizvesti?

U našoj laboratoriji u mogućnosti smo da proizvedemo gotovo sve vrste dekorativne i preparativne kozmetike. Ukoliko vas zanima specifičan tip proizvoda, kontaktirajte naš stručni tim.

Koliko dugo traje proces proizvodnje?

Proces proizvodnje zavisi od vrste proizvoda, ispitivanja koja je neophodno uraditi pre same proizvodnje ali i kompleksnosti zadatka. Nakon inicijalnog savetovanja, klijent dobija okvirni rok. 

Mogu li učestvovati u procesu dizajna proizvoda?

Da, naravno. Naš tim će vas savetovati i pratiti kroz proces dizajna proizvoda, kako bi vaši zahtevi bili u potpunosti ispunjeni.

Kako se osigurava kvalitet proizvoda?

Kvalitet proizvoda se osigurava praćenjem dobre proizvođačke prakse, praćenjem standarda u industriji kao i odabirom pouzdanih partnera koji su eksterno uključeni u proces. Naravno, iskusan tim stručnjaka radi na razvoju vaše formulacije, tako da možete biti sigurni da su proizvodi bezbedni, efikasni i visokokvalitetni.

Mogu li zatražiti izmene u formulaciji nakon što je proizvod izrađen?

Izmene same formulacije su moguće pre procesa proizvodnje zbog čega i postoji faza u kojoj nastaje prototip proizvoda. Proizvode je moguće naknadno reformulisati, ali tada se u proces ulazi od nule, te je neophodno ponoviti sva prethodna istraživanja.

Potrebna Vam je pomoć?

Budite slobodni da nas kontaktirate:

office@magistra.rs