Laboratorija za uslužnu proizvodnju kozmetike

Mi smo tim farmaceuta, tehnologa, dizajnera i marketara sa dugogodišnjim iskustvom, koji ispred Magistra PharmaLab kompanije nudi stručnost u formulaciji proizvoda kako bi pomogli svojim klijentima da kreiraju proizvode koji su bezbedni, efikasni i zadovoljavaju njihove jedinstvene potrebe.

Od ideje do realizacije

Posebno ističemo mogućnost rada po principu „ključ u ruke“, gde našim klijentima, nudeći sveobuhvatne usluge od formulacije, proizvodnje, testiranja do brendiranja, omogućavamo da se usredsrede na druge aspekte svog poslovanja dok mogu biti mirni i sigurni, da se njihov proizvod razvija i proizvodi po najvišim standardima kvaliteta.

Misija

Naša misija je da budemo pouzdani partneri našim klijentima u razvoju i proizvodnji visokokvalitetnih, bezbednih i efikasnih kozmetičkih proizvoda.

Kvalitet

Magistra PharmaLab je posvećena pružanju proizvoda i usluga najvišeg kvaliteta i pridržava se strogih procedura kontrole kvaliteta kako bi se osiguralo da svaki proizvod bude  bezbedan, efikasan i da ispunjava najviše industrijske standarde.

Inovacija

Magistra PharmaLab ulaže u istraživanje i razvoj kako bi bila ispred trendova u industriji i ponudila inovativna rešenja za jedinstvene potrebe svojih klijenata.

Partnerstvo

Magistra PharmaLab ceni saradnju i partnerstvo, blisko sarađujući sa svakim klijentom kako bi članovi tima razumeli njihove ciljeve, nudeći prilagođena rešenja koja će im pomoći da uspeju na svom tržištu.

Odgovornost

Magistra PharmaLab preuzima odgovornost za svoj rad i preuzima odgovornost za uspeh svojih klijenata, ispunjavajući data obećanja i održavajući otvorenu komunikaciju tokom životnog ciklusa projekta.

Podrška

Magistra PharmaLab je posvećena pružanju izuzetne usluge korisnicima, tretirajući svakog klijenta sa poštovanjem, profesionalnošću i odgovornošću tokom celog projekta.

Fleksibilnost

Magistra PharmaLab je prilagodljiva, brzo reaguje na promenljive potrebe klijenata i spremna je da modifikuje svoj pristup ili usluge prema potrebi kako bi ispunila specifične zahteve projekta.

Naša laboratorija

Zakažite konsultacije sa
vašim farmaceutom