Private label

Zajedno stvaramo personalizovani luksuz

Uz ekskluzivnu Private Label uslugu, brzo lansiranje proizvoda na tržište postaje moguće! Spremne formulacije, temeljene na najkvalitetnijim sastojcima, garantuju brz i uspešan izlazak na tržište, bez kompromisa u kvalitetu. Naš tim je pažljivo kreirao i razvijao ove formulacije, osiguravajući da svaki detalj doprinese izuzetnoj efikasnosti i konkurentnosti.

Magistra PharmaLab, pored uslužne proizvodnje, s ponosom predstavlja i mogućnost Private Label proizvodnje kozmetike. Ovaj revolucionarni pristup brendiranju omogućava vam da postanete tvorci ekskluzivne linije proizvoda pod vašim imenom.

Naš iskusni tim već je pripremio širok spektar gotovih formulacija, ostavljajući vama da izaberete onu koja najbolje odražava vašu viziju i estetiku. Kroz proces Private Label proizvodnje, vi brendirate proizvode sa svojim imenom i logotipom, dok naš tim stručnjaka brine o svemu ostalom – od razvoja formulacija do marketinga.

Ukoliko želite brz put ka lansiranju na tržište, Private Label je idealan izbor za vas. Procedura je znatno skraćena, jer su formulacije već spremne, omogućavajući vam da se fokusirate na brendiranje vašeg proizvoda.

Unutar našeg tima, posedujemo specijalizovani tim dizajnera koji će, uzimajući u obzir vašu viziju, kreirati najefektniji način prezentacije vašeg brenda na tržištu. Imate mogućnost da odaberete ambalažu i dizajn pakovanja, čineći da vaš proizvod odiše luksuzom u svakom segmentu.

Formulacije koje smo pažljivo pripremili za vas koriste najkvalitetnije sastojke, osmišljene tako da zadovolje potrebe savremenog tržišta, ali bez ikakvog kompromisa po pitanju kvaliteta.

Jedna od prednosti Private Label linije jeste i mogućnost proizvodnje manjih serija proizvoda, prilagođenih vašim specifičnim zahtevima i željama.

Magistra PharmaLab vas poziva da otkrijete kako vaša jedinstvenost može dobiti formu personalizovane ekskluzivne linije kozmetičkih proizvoda.

Prednosti Private Label proizvodnje:

Brza implementacija

Vaš ekskluzivni brend može se lansirati na tržište u rekordnom vremenu. Formulacije su spremne i čekaju na vas.

Prilagođeni proizvodi

Izaberite vrhunske proizvode iz našeg ekskluzivnog kataloga, dok će brendiranje biti potpuno personalizovano, odražavajući vašu jedinstvenu viziju i estetiku.

Prilagodljivost obimu proizvodnje

Bez obzira na vaše potrebe, imate fleksibilnost u odabiru obima proizvodnje, bilo da su u pitanju manje serije ili masovna proizvodnja.

Stručnost i izuzetan kvalitet

Naš tim stručnjaka posvećen je svakom koraku proizvodnog procesa, od selekcije najfinijih sastojaka do savršenog pakovanja, dok vam pružamo mogućnost da usmeravate svaki segment kako bi se postigla vaša vizija.

Kome je namenjena usluga Private Label?

Private Label je rezervisan za ambiciozne preduzetnike, ugledne vlasnike boutique hotela, ekskluzivne kozmetičke salone, kao i sve one koji teže stvaranju neponovljivog brenda. Bez obzira na obim vašeg poslovanja, pružamo vam priliku da izgradite prepoznatljiv identitet na tržištu.

Saloni za negu noktiju: Osvežite svoju ponudu sa personalizovanim proizvodima – od ulja za zanoktice do krema za ruke.

Saloni za masaže: Primenite ekskluzivna ulja za masažu i pilinge koji će unaprediti vaše tretmane i pružiti nezaboravno iskustvo vašim klijentima.

Boutique hoteli: Postanite ponosni vlasnik ekskluzivne linije sapuna, gelova i krema pod vašim prestižnim brendom, čiji će se miris i dizajn ambalaže potpuno uklopiti sa estetikom i elegancijom vašeg hotela.

Preduzetnice željne novih izazova: Ako težite pokretanju novog brenda pod vašim imenom, Magistra PharmaLab i Private Label su vaša najbolja adresa za brzo i efikasno ostvarenje ciljeva.

Ma kojoj od ovih grupa da pripadate, svojoj personalizovanoj liniji proizvoda možete dodati i difuzere, koji će pratiti celokupnu liniju i ojačati vašu emotivnu vezu sa korisnicima, što može biti ključno za vaše izdvajanje na tržištu. Učinite da ih vaš unikatni miris odmah asocira na vaš brend!

Private Label

Siguran početak sa stilom

Iako ulazak u svet preduzetništva može izgledati kao izazovna avantura, sa sigurnim partnerom pored sebe, početak postaje prilika za lako i uspešno ostvarenje vaših poslovnih ambicija. Private Label predstavlja izvanredan način da zakoračite u preduzetničke vode, jer naš tim stručnjaka preuzima sve tehničke aspekte vašeg projekta.

Imate priliku da vaša želja za sopstvenim brendom postane stvarnost na najjednostavniji način. Kroz našu uslugu, možete se osloniti na ekspertizu našeg tima koji će vam pružiti podršku u svakom koraku, od početne ideje do konačne realizacije.

Private Label vam omogućava da se fokusirate na kreativni deo procesa, dok se mi brinemo o svim tehničkim detaljima proizvodnje. Vaša jedinstvena vizija postaje stvarnost bez stresa i napora.

Ovo je jedinstvena prilika da, prepuštajući se stručnjacima, kreirate nešto potpuno jedinstveno i ekskluzivno. Kontaktirajte nas kako bismo zakazali konsultacije, na kojima ćemo s vama razmotriti vašu ideju, pružiti vam korisne savete i predstaviti plan kako da je ostvarimo za vas.

Garancije kvaliteta i sertifikati

Nudimo vam više od proizvoda – nudimo poverenje. Svi naši proizvodi su rezultat najviših standarda kvaliteta, a naše formulacije nose pečat vrhunskog stručnog znanja. Imajte poverenja u nas kao svog partnera, jer garantujemo vrhunski kvalitet u svakom koraku proizvodnog procesa.

Naši proizvodi su podržani sertifikatima koji potvrđuju njihovu sigurnost i kvalitet. Verifikacije i kontrole kvaliteta redovno se sprovode kako bismo osigurali da svaki proizvod ispunjava i premašuje najstrože industrijske standarde.

Unapredite svoje poslovanje uz Private Label

Ako još uvek niste sigurni da li je Private Label pravi izbor za vas, dozvolite nam da vam predstavimo sve prednosti koje donosi uvođenje personalizovane linije u vaše poslovanje.

Brendiranje 

Private Label vam omogućava da kozmetičke proizvode brendirate pod vašim imenom i logotipom, stvarajući prepoznatljivost, čime ćete izgraditi dugoročnu lojalnost klijenata.

Personalizacija 

Personalizovani proizvodi, prilagođeni vašim preferencijama i potrebama, pružaju jedinstveno iskustvo koje može povećati zadovoljstvo klijenata i generisati pozitivne preporuke.

Profesionalnost

Korišćenje Private Label proizvoda odražava profesionalnost, što klijenti percipiraju kao znak liderstva u industriji.

Visok kvalitet

Private Label vam omogućava kontrolu nad sastojcima i kvalitetom proizvoda, osiguravajući visok standard koji će zadovoljiti i najzahtevnije klijente.

Marketinški uticaj

Kroz personalizovane proizvode, imate priliku da promovišete svoj brend i usluge na inovativan način, što značajno doprinosi širenju marketinškog uticaja i privlačenju novih klijenata.

Dodatni prihodi 

Korišćenjem svih benefita personalizovane proizvodnje imate mogućnost da generišete dodatne prihode i unapredite poslovni uspeh.

FAQ

Započnite proces jednostavno kontaktiranjem našeg tima putem emaila ili telefona. Rado ćemo vam pružiti sve informacije i podršku.

Brza implementacija je jedna od prednosti. Vaš brend može postati dostupan na tržištu u veoma kratkom roku

 • Da, imate opciju izbora već postojećih proizvoda iz našeg kataloga ili kreiranje potpuno novih formulacija prema vašim zahtevima, što se odnosi na uslužnu proizvodnju kozmetike gde dobijate jedinstven i personalizovan proizvod.
 • Naš tim stručnjaka pruža podršku u celokupnom procesu izrade proizvoda kako biste kreirali privlačan i prepoznatljiv izgled svojih proizvoda.
 • Private Label vam pruža gotove proizvode sa vašim brendiranjem, smanjujući kompleksnost proizvodnje i omogućavajući vam da se fokusirate na prodaju i jačanje brenda.
 • Isporuka se organizuje prema dogovorenom planu, a troškovi se prilagođavaju prema obimu, destinaciji i uslovima isporuke koji se dogovore sa klijentom.
 • Minimalna količina narudžbine zavisi od vrste proizvoda, ali radimo sa narudžbinama svih veličina i prilagođavamo se potrebama klijenta.
 • Uz Private Label, možete dodati ekskluzivne proizvode sa vašim brendom, pružajući dodatnu vrednost vašim uslugama i stvarajući jedinstveno iskustvo za klijente.
 • Naš tim stručnjaka za dizajn i marketing radi sa vama kako bismo kreirali jedinstveno i prepoznatljivo brendiranje koje odražava vaše vrednosti i ciljeve.
 • Da, u mogućnosti smo i da pružimo podršku za promociju vašeg proizvoda.
 •  
 • Pružamo podršku oko pravnih aspekata, uključujući registraciju proizvoda i ostalu dokumentaciju, kako biste bili u skladu sa svim relevantnim propisima.
 •  
 • Naša ponuda obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući proizvode za negu noktiju, ruku, tela, kao i proizvode za kozmetičke tretmane.
 •  
 • Isporuka se organizuje prema dogovorenom planu, a troškovi se prilagođavaju prema obimu, destinaciji i uslovima isporuke koji se dogovore sa klijentom.
 • Da, pružamo mogućnost prilagođavanja mirisa, boja i drugih karakteristika proizvoda prema vašim specifičnim zahtevima.
 • Naravno, omogućavamo vam da kombinujete različite proizvode prema vašim potrebama, što vam pruža fleksibilnost i širok spektar opcija za stvaranje jedinstvenog asortimana.

misija

Naša misija je da budemo pouzdani partneri našim klijentima u razvoju i proizvodnji visokokvalitetnih, bezbednih i efikasnih kozmetičkih proizvoda.

Zakažite sastanak sa nama