Uslužna proizvodnja kozmetike

Uslužna proizvodnja u Magistra PharmaLab-u predstavlja vrhunsku mogućnost za one koji žele da ostvare svoju viziju personalizovanih kozmetičkih proizvoda. Dolaskom u našu laboratoriju, postajemo više od samog proizvođača - postajemo vaš kreativni partner u svakom koraku stvaranja vaše jedinstvene linije proizvoda.

Uslužna proizvodnja namenjena je onima koji imaju jasnu ideju o proizvodu koji žele da kreiraju: ljubiteljima kozmetike sa sklonostima ka posebnim mirisima i teksturama, koji razumeju potrebe tržišta i imaju jasnu viziju svog budućeg brenda.

Naš tim stručnjaka, ne samo da proizvodi, već vodi celokupan proces, od razvijanja koncepta do finalnog proizvoda. S Magistra PharmaLab-om, vaša inicijalna ideja postaje održiva stvarnost.

Inicijalno savetovanje

Svaka usluga koju nudimo započinje inicijalnim savetovanjem kako bismo što bolje razumeli vaše potrebe i čuli vaše zahteve. Tokom ovog procesa razgovaramo o vašoj ideji koju validiramo, bavimo se ciljevima, očekivanjima i budžetom kako bismo vam ponudili najbolje rešenje. 

Istraživanje i razvoj

Nakon inicijalnog savetovanja, naš stručni tim sprovodi detaljna istraživanja i razvija proizvodnu formulaciju koja je što približnije prilagođena vašim zahtevima. Tokom ovog istraživačkog procesa biramo najbolje sastojke i testiramo njihovu delotvornost i sigurnost.

Uzorci

U ovoj fazi pripremamo nekoliko uzoraka. Klijent po prvi put ima priliku da isproba preliminarnu verziju proizvoda. Zatim, donosimo odluku kako će izgledati finalni proizvod, čiji uzorci će se podvrgavati zakonskim obaveznim testiranjima, nakon čega se proizvod priprema za plasman na tržište.

Testiranje

Kada je uzorak prihvaćen od strane Klijenta, isti se podvrgavaju zakonski obaveznim testiranjima. Koja testiranja će biti obavezna, zavisi od tipa proizvoda koji se pravi. 
Ova faza je neophodna jer se pravilnim testiranjem osigurava zdravstvena ispravnost proizvoda.

Izrada deklaracije

Deklaracija je ključni dokument koji osigurava da vaš proizvod zadovoljava sve propisane standarde i sigurnosne zahteve. Naša usluga izrade deklaracija obezbeđuje da svaki aspekt vašeg proizvoda bude jasno definisan i u skladu sa regulativama. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da pripremite sve potrebne informacije kako biste osigurali sigurnost i kvalitet vašeg proizvoda.

Dizajn ambalaže

Dizajn ambalaže igra jednu od ključnih uloga u promociji vašeg proizvoda. Nakon odabira adekvatne ambalaže naš tim kreativnih stručnjaka dizajnira prilagođenu i unikatnu ambalažu koja će biti funkcionalna, atraktivna i prepoznatljiva na tržištu.

Proizvodnja

Nakon odobrenja formulacije, započinjemo proces proizvodnje. Naša moderna proizvodna linija osigurava visok kvalitet proizvoda i preciznost u proizvodnom procesu. Na kraju, pažljivo pakujemo proizvode kako bismo omogućili sigurnu dostavu.

Izrada PIF-a

(Product Information File) ili Dosije sa informacijama o proizvodu je obavazan tehnički dokument koji je potrebno imati u štampanom i/ili digitalnom obliku. Naš tim stručnjaka obavlja za vas procenu bezbednosti kao i celokupnu izradu PIF-a i garantuje da će svaki detalj biti pažljivo dokumentovan u skladu sa zakonskim zahtevima i standardima kozmetičke industrije.

Usluga odgovorne osobe

Odgovorna osoba je pravno ili fizičko lice koje je odgovorno za kompletnu dokumentaciju i bezbednost kozmetičkih proizvoda koji se plasiraju na tržište.

Marketing

Osim navedenih usluga, naš tim može pružiti i marketinške usluge koje uključuju istraživanje tržišta, razvoj marketinške strategije, brending, digitalni marketing i druge marketinške aktivnosti kako bi se vaš proizvod istakao na konkurentnom tržištu.

misija

Naša misija je da budemo pouzdani partneri našim klijentima u razvoju i proizvodnji visokokvalitetnih, bezbednih i efikasnih kozmetičkih proizvoda.

Zakažite sastanak sa nama

  Često postavljana pitanja

  Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte. 

  Koje vrste proizvoda možete proizvesti?

  U našoj laboratoriji u mogućnosti smo da proizvedemo gotovo sve vrste dekorativne i preparativne kozmetike. Ukoliko vas zanima specifičan tip proizvoda, kontaktirajte naš stručni tim. 

  Koliko dugo traje proces proizvodnje?

  Proces proizvodnje zavisi od vrste proizvoda, ispitivanja koja je neophodno uraditi pre same proizvodnje ali i kompleksnosti zadatka. Nakon inicijalnog savetovanja, klijent dobija okvirni rok. 

  Mogu li učestvovati u procesu dizajna proizvoda?

  Da, naravno. Naš tim će vas savetovati i pratiti kroz proces dizajna proizvoda, kako bi vaši zahtevi bili u potpunosti ispunjeni.

  Kako se osigurava kvalitet proizvoda?

  Kvalitet proizvoda se osigurava praćenjem dobre proizvođačke prakse, praćenjem standarda u industriji kao i odabirom pouzdanih partnera koji su eksterno uključeni u proces. Naravno, iskusan tim stručnjaka radi na razvoju vaše formulacije, tako da možete biti sigurni da su proizvodi bezbedni, efikasni i visokokvalitetni.